Ale!

Hyvä, parempi, paras

4,00

Unelmia ja tavoitteita on yhtä monta kuin on ihmistäkin. Tämä on kirja kaikille joilla on omalle hyvinvoinnille unelma tai tavoite, mutta ei tarpeeksi tukea, tietoa tai rohkeutta unelman toteuttamiseen. Kirjan konkreettiset esimerkit auttavat havainnoimaan koko muutokseen vaadittavan prosessin ja antavat sinulle vastauksia kysymyksiin, joita et ehkä itse osaisi esittää. Tämä kirja antaa ymmärrystä tavoitteiden asettamisesta, niiden saavuttamisesta sekä asioista mitä muutos OIKEASTI vaatii.

Varastossa

Kuvaus

Unelmia ja tavoitteita on yhtä monta kuin on ihmistäkin. Siksi myös jokainen tavoite on erilainen, vanhoihin farkkuihin mahtumisesta aina kilpaurheilijaksi tai vaikka gladiaattoriksi asti. Tämä on kirja kaikille joilla on omalle hyvinvoinnille unelma tai tavoite, mutta ei tarpeeksi tukea, tietoa tai rohkeutta unelman toteuttamiseen. Kirjan konkreettiset esimerkit auttavat havainnoimaan koko muutokseen vaadittavan prosessin ja antavat sinulle vastauksia kysymyksiin, joita et ehkä itse osaisi esittää. Tämä kirja antaa ymmärrystä tavoitteiden asettamisesta, niiden saavuttamisesta sekä asioista mitä muutos OIKEASTI vaatii.

Vertti Harjuniemi on Personal Trainer, palomies ja Gladiaattoreista tuttu TV-persoona sekä Fitness-kisaaja. Hän on auttanut ihmisiä saavuttamaan tavoitteitaan jo vuosia. Vertti antaa tässä kirjassa sinulle käyttöön omat näkemyksensä siitä, miten oma potentiaali saadaan hyödynnettyä kokonaan ja miten tavoite rakennetaan motivaatiota tukevaksi toiminnan pohjaksi.

Lisätiedot

Paino 0,5000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

978-952-350-025-9

Sivumäärä

144

Kirjailija

Vertti Harjuniemi

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No