Laatuliike – Tervettä suorituskykyä (ennakkotilaus)

49,90

Laatuliike on kirja, joka vie käytäntöön toiminnallisen anatomian ja eri liikemallien soveltamisen. Kirja on tarkoitettu fysioterapeuteille, hierojille sekä liikunnan ja valmentamisen ammattilaisille, joille liikkeen laadulla ja toiminnallisen anatomian ymmärtämisellä on merkitystä.

Tuotetunnus (SKU): 9789523501706 Osastot: ,

Kuvaus

Kirja soveltuu myös omasta terveydestään syvemmin kiinnostuneille harrastajille ja urheilijoille, jotka haluavat ennaltaehkäistä tai kuntouttaa TULE-ongelmia tai maksimoida suorituskykyä käyttämällä kehoaan tarkoituksenmukaisesti missä tahansa tilanteissa ja kuormitusolosuhteissa maksimoiden tavoitteen saavuttamisen.

Ari-Pekka Lindberg toimii Anatomy Trains -organisaation kansainvälisessä kouluttaja kehittäjäkaartissa. Toiminnallisen anatomian ja kuntouttavan harjoittelun lisäksi AP:n parasta osaamista on optimaalisen asennon sekä liikkeen analysoiminen niin fysioterapeuttisesta kuin suorituskyvyn maksimoinninkin näkökulmasta.

Ari-Pekka on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti. Hän on täydentänyt osaamistaan mm. OMI- ja MDTtäydennyskoulutuksilla sekä Matrix Movement Trainer -koulutusohjelmalla. Kliinisen fysioterapiatyön lisäksi AP:llä on takanaan jo vuosikymmenen mittainen ura kuntosalivalmentajien, personal trainereiden sekä fysioterapeuttien kouluttajana.

Lisätiedot

Paino 0.5000 kg
New label

Yes

Sale label

No

ISBN

978-952-350-170-6

Sivumäärä

144

Kirjailija

Ari-Pekka Lindberg

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No