Lihaskasvu & rasvanpoltto

31,73

Viimeisen 15 vuoden aikana Timo Haikarainen on valmentanut henkilökohtaisesti satoja ihmisiä elämänsä kuntoon. Hänelle on muodostunut underground- maine valmentajana, joka saa aloittelijan kehittymään ennätysvauhtia ja ”ikuiselle tasanteelle” jämähtäneen harjoittelijan kehittymislukot aukeamaan käden käänteessä.

Nyt sinulla on mahdollisuus hyödyntää tämän kirjan kautta hänen liikuntatieteen viimeisimpään tietoon perustuvia ja 20 000 henkilökohtaisen PT-ohjauksen kautta huippuunsa hiottuja menetelmiä.

Katso kirjan sisällysluettelo tästä.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): lihaskasvujarasvanpoltto Osasto:

Kuvaus

Haluatko polttaa tehokkaasti rasvaa ja rakentaa lihaksia samaan aikaan – vauhdilla, joka saa ystäväsi hämmästelemään mitä oikein itsellesi teet? Haluatko harjoitteluohjeet ja ruokavalion, jotka tuottavat sinulle tuloksia ennätysajassa – olitpa sitten 20-vuotias tai 60-vuotias? Oletko jämähtänyt tasanteelle, eikä peilikuvasi muutu haluamaasi suuntaan? Nyt on aika aloittaa ja onnistua! Muokkaa kehosi täysin uuteen uskoon Suomen kokeneimman personal trainerin ohjeilla!

Viimeisen 15 vuoden aikana Timo Haikarainen on valmentanut henkilökohtaisesti satoja ihmisiä elämänsä kuntoon. Hänelle on muodostunut underground- maine valmentajana, joka saa aloittelijan kehittymään ennätysvauhtia ja ”ikuiselle tasanteelle” jämähtäneen harjoittelijan kehittymislukot aukeamaan käden käänteessä. Asiakkaat matkustavat ympäri Suomea ja jopa ulkomailta Jyväskylään tapaamaan Timoa, joka on tähän asti ollut jopa uppiniskainen periaatteessaan jakaa tietoaan ainoastaan henkilökohtaisissa tapaamisissa.

Nyt sinulla on mahdollisuus hyödyntää tämän kirjan kautta hänen liikuntatieteen viimeisimpään tietoon perustuvia ja 20 000 henkilökohtaisen PT-ohjauksen kautta huippuunsa hiottuja menetelmiä.

Kirja paljastaa muun muassa:

•Kuinka teet kehostasi rasvanpolttokoneen, joka käy täysillä kierroksilla 24/7

•Kuinka lisäät lihasmassaasi jopa 2 kg/kk vauhdilla

•Kuinka vältät yleiset treeni- ja ruokavaliovirheet, jotka hidastavat kehitystäsi ja ajavat sinut ylirasitukseen

•Kuinka teet harjoitteluusi ja ruokavalioosi viilauksia ikäsi, sukupuolesi ja harjoitustaustasi perusteella, jotta saat poikkeuksellisia tuloksia tavanomaisten tulosten sijaan

•Kuinka teet muutoksista pysyviä ja ylläpidät huimat tuloksesi

Kirja kertoo sinulle kaiken, mitä tarvitset tehokkaaseen, turvalliseen ja todella nopeaan kehon muokkaamiseen. Ja mikä parasta, tarvitset siihen vain 3–5 treeniä viikossa. Kirja myös paljastaa, miksi useimmat valtavirran harjoitus- ja ruokavalio- ohjeet eivät toimi optimaalisesti. Mukana on myös ”hiljaista tietoa”, jota et takuulla löydä muista alan teoksista sekä innostavia case-kuvauksia huimista kehonmuokkauksista Timon eri ikäisillä mies- ja nais-asiakkailla.

Lisätiedot

Paino 0.7000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

9789526618913

Sivumäärä

192

Kirjailija

Timo Haikarainen

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No

Saatat myös pitää...