Lihastohtori

34,90

Lihastohtori-kirja on tietopaketti, jossa parhaaseen tämän hetken tutkimusnäyttöön perustuen kerrotaan se, mikä on voimaharjoittelussa sekä lihasten ja voiman kasvattajilla olennaista ja mikä ei ole.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789526618531 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

TUTKIMUSNÄYTTÖÖN PERUSTUVA TIETOPAKETTI!

LIHASTOHTORI-kirja kertoo tämän hetken parhaaseen tutkimusnäyttöön perustuen sen, mikä voimaharjoittelussa sekä lihasten ja voiman kasvattamisessa sekä rasvan lähdössä on olennaista.
Kirjassa tarjotaan lukijalle ”työkaluja”, joilla voi löytää harjoittelusta ja ravinnosta erilaisia vaihtoehtoja ja komponentteja, jotka itsellä toimivat ja joista pitää. Näitä valintoja on siten helppo ottaa mukaan urheilulliseen elämäntapaan.

Kirja keskittyy voimaharjoitteluun, jonka on lukuisissa tutkimuksissa ja käytännössä osoitettu olevan toimiva ratkaisu lihaksikkaan ja suorituskykyisen kehon tavoittelussa. Kirjaa voi soveltaa myös muuhun liikuntaan kuin voimaharjoitteluun.
Ravinto on kirjan toinen tärkeä painopistealue. Ravinto-osioissa keskitytään sporttista kehoa tukevan ravinnon eri osa-alueisiin.
Kirja perustuu tieteelliseen tutkimusnäyttöön, mutta se soveltuu helppolukuisuutensa ja monipuolisuutensa takia kaikille treenaamisesta, ravinnosta, terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Juha Hulmi on liikuntatieteiden tohtori. Hän on akatemiatutkijana liikuntabiologian laitoksella liikuntatieteellisessä tiedekunnassa Jyväskylän yliopistossa. Hulmi on myös Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan liikuntafysiologian dosentti. Hulmi on erikoistunut lihasten ja voiman kasvuun sekä lihasfysiologiaan.

Lisätiedot

Paino 0,7000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

9789526618531

Sivumäärä

192

Kirjailija

Juha Hulmi

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No

Saatat myös pitää...