Psyykkisen valmennuksen työkalupakki

149,00

Psyykkisen valmennuksen työkalupakki on luotu sinulle, jos haluat saavuttaa tavoitteesi, muodostaa pysyviä tapoja tai päästä huippusuorituksiin. Psyykkiset taidot ovat yhteydessä hyvinvointiin ja menestymiseen, mutta kuinka niitä voidaan käytännössä harjoitella ja hyödyntää? Tämä kurssi on luotu, jotta jokaisella olisi mahdollisuus päästä kehittämään omaa itsetuntemustaan ja erilaisia psyykkisiä taitoja (kuten motivaatiota, itseluottamusta ja asennetta), sekä saavuttamaan tavoitteitaan ja luomaan pysyviä tapoja omassa arjessaan.

Kurssin avulla saat käyttöösi psyykkisen valmennuksen oleellisimpien osa-alueiden tiedon sekä konkreettiset työkalut, kuinka niitä voi omassa arjessaan kehittää ja hyödyntää. Kurssi sisältää lähes 2 tuntia videomateriaalia, jonka avulla pääset tutustumaan kurssin tekijöiden luomaan Psyykkisen valmennuksen talomalliin ja sen käytännön sovellukseen. Tämän lisäksi kurssi sisältää yli 60 sivuisen työkirjan, jossa jokainen video on konkretisoitu käytännönharjoituksella, jotta pystyt soveltamaan tietoa omassa arjessasi.

Tuotetunnus (SKU): psyykkinen-valmennus-online Osasto:

Kuvaus

Psyykkisen valmennuksen työkalupakki on luotu sinulle, jos haluat saavuttaa tavoitteesi, muodostaa pysyviä tapoja tai päästä huippusuorituksiin.