Suorituskykyä e-urheiluun (ennakkotilaus)

27,90

Elektroninen urheilu eli e-urheilu on kovassa nosteessa. Alan kova kasvu näkyy muun muassa siinä, että turnausten palkintorahat ovat kasvaneet räjähdysmäisesti, ja useilla suomalaisilla e-urheiluorganisaatioilla on käynnissä̈ junioritoimintaa. Monilla perinteisen urheilun puolella toimivilla joukkueilla, kuten Helsingin IFK:lla ja Seinäjoen Jalkapalloklubilla on lisäksi omat kilpapeliorganisaationsa.

Tuotetunnus (SKU): 9789523501768 Osastot: , ,

Kuvaus

Sponsor Insightin tutkimuksen mukaan 18–29-vuotiaiden miesten keskuudessa e-urheilu mielletään kiinnostavimmaksi seurattavaksi lajiksi, ohittaen jopa jääkiekon. E-sportsista kiinnostuneita on pelkästään täysi-ikäisten joukossa 500 000 suomalaista.

Kilpapelaaminen ammattimaistuu kovalla vauhdilla, ja eri toimijoiden välinen kilpailu on alati kovenevaa. Tästä kertoo se, että joukkueet ovat alkaneet etsiä kilpailuetuja palkkaamalla muun muassa urheilupsykologeja. Pelaajat kiinnittävät huomiota ruokavalioonsa, kuntoliikuntaan ja uneen. Kirja käsittelee elämäntapojen ja psyykkisten tekijöiden vaikutusta suorituskykyyn. Päästäkseen kilpapelaamisessa huipulle ja pysyäkseen siellä täytyy elää huippu-urheilijan elämää. Harjoittelun tulee olla suunnitelmallista ja tarkoituksenmukaista, pelaamista tulee kompensoida liikkumisella sekä syömiseen ja nukkumiseen on kiinnitettävä huomiota. Lisäksi marginaalien ollessa huipulla pieniä, henkiset ominaisuudet ovat avainasemassa.

Kirjaa voidaan käyttää itseopiskelun lisäksi myös oppikirjana junioritoiminnassa, leireillä ja opistoissa, joissa on e-urheilulinjoja.

Olli Haataja on tietokirjailija, bloggaaja ja voimavalmentaja, joka on alati kiinnostunut ihmisten suorituskyvyn parantamisesta. Lauri Leinonen on freelance-urheilutoimittaja ja selostaja, joka on ollut käynnistämässä oululaisen Hercules Esportsin harrastustoimintaa.

Lisätiedot

Paino 0.5000 kg
New label

Yes

Sale label

No

ISBN

978-952-350-176-8

Sivumäärä

144

Kirjailija

Olli Haataja, Lauri Leinonen

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No