Ale!

Urheileva lapsi – vastuullinen vanhempi

2,00

Ajankohtainen, osuva ja vakuuttava kirja, jonka jokaisen urheilevan lapsen vanhemman tulee lukea. Kirja puhuttelee vanhempaa, joka haluaa välittää lapsensa terveydestä, oli tavoitteena sitten harrastaminen tai huippu-urheilu.
Kirjan konkreettiset ohjeet ja kuvaukset urheilun rikkomista lapsista saa lukijan viimeistään heräämään. “Yksikin rasitusmurtunut selkä on liikaa nuorten urheilussa.”

Varastossa

Kuvaus

Kirjan tarve syntyi kuntoutukseen tulleiden vanhempien epätoivosta saada apua lapsensa urheiluvammoihin ja saada tietoa kuinka treenaamisesta saisi terveyttä edistävää, eikä vain kehoa hajottavaa urheilua.

Kirjan tavoitteena on muuttaa lasten harrastuskulttuuri terveelliseksi, tasapainoiseksi ja mahdollistaa lapsen treenaaminen oli se sitten tavoitehakuista tai ei.

Tiina Lehmuskoski on pitkän linjan terveydenhuollon ammattilainen, kouluttaja ja yrittäjä, jonka intohimona on auttaa ihmisiä ja jakaa tietoa. Kirjailija on kuntouttanut tuhansia eri urheilulajeissa vammautuneita lapsia, huippu- ja ammattilaisurheilijoita. Tiina Lehmuskoski on koulutukseltaan fysioterapeutti, osteopaatti, maisteri, pedagogi ja työnohjaaja.

Lisätiedot

Paino 0,7000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

9789523500990

Sivumäärä

160

Kirjailija

Tiina Lehmuskoski

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No