Ale!

Voittajaksi kasvaminen

2,00

Voittajaksi kasvaminen – kirja sisältää vahvasti suomalaisen salibandyn kehittymiseen aikanaan pelaajavalmentajana ja myöhemmin huippuvalmentajana vaikuttaneen Petri Kettusen uratarinan sekä salibandyliigassa yli 20 vuotta menestyneen Mikko Kohosen uratarinan. Molemmat voittivat urallaan salibandyliigan Suomen mestaruudet sekä Suomen maajoukkueessa maailmanmestaruuden.

Molemmat ovat urallaan kohdanneet voittoja ja tappioita, joiden kautta he ovat pystyneet kasvamaan ihmisinä ja ammattilaisina. Kirja käy läpi kasvun molemmat puolet.

Varastossa

Kuvaus

Petri Kettunen on pelannut ja valmentanut salibandyliigassa reilut 300 ottelua sekä valmentanut Suomen maajoukkuetta päävalmentajana vuosina 2011-2016 ja Tsekin maajoukkuetta vuodesta 2017. Kettunen on voittanut urallaan muun muassa Euroopan mestaruuden pelaajana, maailmanmestaruuden Suomen maajoukkueen päävalmentajana 2016 sekä liigamestaruudet ja Suomen Cupin voitot pelaajavalmentajana Josbassa.

Mikko Kohonen saavutti urallaan 23 kauden aikana 555 salibandyliigan runkosarjan ottelua ja niissä syntyi 557 maalia ja yhteensä 876 tehopistettä. Pudotuspelit mukaan lukien Kohonen teki yli 1000 tehopistettä urallaan. Maajoukkueessa hän voitti muun muassa maailmanmestaruuden 2010 ja Seinäjoen Peli-Veljissä Suomen mestaruuden kolmesti. Kohosella on hallussaan useita henkilökohtaisia liigaennätyksiä kuten eniten tehopisteitä yhdessä pudotuspeliottelussa 8 (5+3).

Kirjan on kirjoittanut Jere Vasarainen.

Lisätiedot

Paino 0,5000 kg
New label

Yes

Sale label

No

ISBN

978-952-350-179-9

Kirjailija

Jere Vasarainen

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No