Toimitusehdot

Toimittaja

Verkkokaupan tuotteet myy Fitra Oy, Y-tunnus 2134730-2.

Arvonlisävero

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tilaaminen

Tilaus tapahtuu verkkokaupassa osoitteessa www.fitra.fi/kauppa. Lähetettyäsi tilauksen saat sähköpostiin vahvistuksen, jossa näkyy tilatut tuotteet, tilauksen hinta ja toimituskulut. Tilauksen yhteydessä asiakas sitoutuu toimitusehtoihimme.

Toimituskulut

Toimituskulut normaalitilaukselle ovat alkaen 5,90e per tilaus. Yli 60 euron tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja.  Suurten tilausten yhteydessä suosittelemme ottamaan yhteyttä sähköpostitse asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@fitra.fi täsmällisten kulujen ja toimitustavan selvittämiseksi. Tuotteet toimitetaan joko postitse postilaatikkoon tai lähimpään postitoimipaikkaan. Toimitustapa määräytyy tilauksen sisältämien tuotteiden mukaan. Mikäli haluat sopia jonkin itsellesi paremmin sopivan toimitustavan, ota yhteys asiakaspalveluun asiakaspalvelu@fitra.fi ja pyydä tarjous. Saman tilauksen eri tuotteet saattavat saapua eri toimitustavoilla, osa tuotteista toimitetaan suoraan valmistajien varastolta.

Tuotteet toimitetaan mahdollisimman nopeasti saatuamme varmistuksen tilauksen maksamisesta. Toimitusaika yleensä n. 2-7 arkipäivää.

Palautusehdot

Asiakkaalla on 14 vuorokauden lakisääteinen vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun asiakas on vastaanottanut tuotteen. Palauttaa voi ainoastaan käyttämättömiä, myyntikelpoisia tuotteita myyntipakkauksessaan. Asiakkaalla on oikeus avata pakkaus ja tutustua tuotteeseen. Palautustilanteessa ilmoita palautuksesta asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@fitra.fi ennen lähetystä. Vastatessamme ilmoitamme mihin osoitteeseen palautus toimitetaan. Jos jostain syystä et saa välittömästi yhteyttä asiakaspalveluun, toimita palautus osoitteeseen

Asiakaspalautus
Streamlog Oy
Kirjapainontie 104
43101 SAARIJÄRVI

Toimita palautuksen mukana tai sähköpostitse tilauksen yhteydessä sähköpostiisi saamasi tilausvahvistus. Tarvitsemme aina vähintään asiakkaan nimen, osoitteen, puhelinnumeron, ja pankkitilinumeron, jolle maksut palautetaan.

Postitse toimitettavat kirjeet ja paketit palautetaan asiakaspalautuksena, josta ei aiheudu asiakkaalle kuluja. Palautuksen saatuamme hyvitämme asiakkaan tilille tuotteen hinnan sekä toimituskulut. Jos kyseessä on kuitenkin suurikokoinen tai painava tuote, jonka kuljettaminen vaatii erikoiskuljetusta, ylimääräiset kuljetuskulut ovat asiakkaan vastuulla. Tämä koskee myös kuljetuksen lisäpalveluita, jotka asiakas on tilannut toimituksen yhteyteen, esimerkiksi kotiinkuljetus.

Mikäli tuote on vioittunut kuljetuksen aikana tulee asiakkaan välittömästi ilmoittaa siitä kuljetusyhtiölle. Virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on ilmoitettava 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta osoitteeseen asiakaspalvelu@fitra.fi. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk toimituksen jälkeen.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä verkkopankin kautta.

Asiakastietojen salassapito

Fitra Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti eikä luovuta niitä kolmannelle osapuolelle. Asiakastietoja voidaan käyttää ainoastaan Fitra Oy:n omien tuotteiden ja palveluiden markkinointiin.

Pidätämme oikeuden kaikkiin toimitusehtojen muutoksiin.