Ale!

Peruuta diabetes

4,90

Yhä useammat ihmiset etsivät uusia vaihtoehtoja, joilla pystyvät itse vaikuttamaan omaan hyvinvointiin. Peruuta diabetes on viimeisimpään tutkimusnäyttöön perustuva kirja 2 tyypin diabeetikoille, esidiabeetikoille ja riskiryhmäläisille. Kirja antaa lukijalle kaikki työkalut elintapamuutoksen tekemiseen ja diabeteksen tehokkaaseen omahoitoon.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789523501478 Osastot: , ,

Kuvaus

Kirjassa esitellään tärkeimmät konseptit tyypin 2 diabeteksen elintapa- ja omahoidon kannalta. Kirjan käydään läpi uusin tutkimusnäyttö ja teoria 2 tyypin diabeteksen ja metabolisen oireyhtymän syntymisestä ja patofysiologiasta. Siinä avataan omahoidon periaatteet ja elintapamuutoksen tekeminen ja käydään yksitellen läpi elintapahoidon tärkeimmät keinot.

Kirja tarjoaa työkaluja myös valmennus- ja terveydenhuollon ammattilaisille. Elintapahoidon konseptit esitellään tieteellisen näkökulman kautta, mutta ovat ymmärrettävissä myös ilman terveydenhuollon ammattipätevyyttä. Kaikki teoriat ja suositukset perustuvat näyttöön tai vahvaan empiiriseen kokemukseen lääkärinä.

Jakob Valdma on lääkäri, Trainer4you koulutettu personal trainer ja ravintovalmentaja, joka on perehtynyt elintapasairauksien hoitoon ja hoitanut suomalaisia diabeetikoita vuodesta 2011. Jakob on tuottanut monenlaista sisältöä yrityksensä Diafreen kautta, joka tarjoaa elintapahoitoa etävalmennuksina 2 tyypin diabeetikoille.

Lisätiedot

Paino 0,8000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

9789523501478

Sivumäärä

208

Kirjailija

Jakob Valdma

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No