Treenaa voimakas ja kiinteä pakara

22,73

Kirja tarjoaa laajan ja toiminnallisen tietopaketin pakaralihasten, lantionseudun sekä alaraajojen harjoittelusta. Anatomisen osuuden lisäksi kirjasta löytyy myös omat osuutensa pakaralihasten ja alaraajojen harjoittelusta lihaskestävyyden, kiinteytymisen, voimanhankinnan sekä lihasmassan lisäämisen näkökulmista.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): pakara Osasto:

Kuvaus

Pakaralihakset ovat liikkuvan ihmisen voimakkain lihasryhmä. Tai ainakin niiden pitäisi olla. Valitettavasti runsas istuminen ja fyysisen passiivisuus johtavat helposti pakaralihasten veltostumiseen. Jos lihakset ovat työpäivästä 80–90 % täysin passiivisina, ei runsaskaan kuntoliikunta riitä takaamaan riittävää voimatasoa, lihasmassaa ja kiinteyttä pakaralihaksissamme.

Sen lisäksi, että pakaralihakset ovat suurin voimantuottaja monessa liikuntamuodossa, kuten juoksussa, hiihdossa, pyöräilyssä ja monissa pallopeleissä, ovat kiinteät sekä sopivan lihaksikkaat pakarat korkealla monen kuntoilijan tavoitelistalla. Pinnallisen, ison pakaralihaksen lisäksi myös lantion stabiliteetista vastaavat sekä alaraajan linjauksesta huolehtivat syvemmät loitontaja- ja kiertäjälihakset on syytä huomioida harjoittelussa voimakkaampaa sekä kiinteämpää lihaksistoa tavoiteltaessa.

Laajan, eri välineitä hyödyntävän, liikepankin lisäksi kirja tarjoaa myös oman kattauksensa tyypillisimmistä alaraajojen rasitusvammoista, kuntouttavan harjoittelun periaatteista sekä yleisimmästä pakaraa koskevista kysymyksistä asiantuntijavastauksineen.

Lisätiedot

Paino 0,7000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

9789526618234

Sivumäärä

160

Kirjailija

Riku Aalto, Ari-Pekka Lindberg, Lasse Seppänen, Mikko Paunonen

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No