Ale!

30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen

2,00

Kuinka kehittää kehoa ja mieltä 30 askeleen ja harjoitteen avulla niin, että saat hyödyt siitä loppuelämäksesi?

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789526618630 Osastot: ,

Kuvaus

Kirja tarjoaa selkeitä ja helposti toteutettavia harjoitteita kuukauden jokaiselle päivälle, viikoittain vaihtuvilla teemoilla. Elementteinä ovat henkisen hyvinvoinnin parantaminen esim. hengitys-, rauhoittumis- ja positiivisuusharjoitteilla, fyysisen toimintakyvyn kehittäminen jokaiselle sopivilla toiminnallisen harjoittelun liikkeiden ja kehonpainoharjoittelun avulla, sekä terve suhtautuminen ravintoon.

Kirjassa yhdistetään hyvinvoinnin tärkeät elementit helppoihin käytännönharjoitteisiin. 30 askelta voidaan miettiä 30 päivän tai 30 viikon matkana kohti parempaa hyvinvointia, joten käytännössä jokainen askel voi olla oma päivittäinen tehtävänsä. Lisäksi jokaisella askeleella on johtava teema, mihin nämä tehtävät liittyvät.

Hyvä olo lähtee siitä, että oppii hallitsemaan omia mielihaluja ja ennen kaikkea löytää työkaluja muuttaa asiat pysyvästi. Myös retkahdukset ovat osa elämää. Oleellista on antaa itselle omaa aikaa, oppia kuuntelemaan ja ymmärtämään itseään. Oppia pysähtymään, kun on sen aika. Oppia liikkumaan itselle sopivalla tavalla.

Kirjan kirjoittajina ovat jooga- ja hyvinvointivalmentaja Kirsi Tikka ja kehonpainoharjoittelukouluttaja Jarno Härkönen.

Lisätiedot

Paino 0,7000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

978-952-6618-63-0

Sivumäärä

192

Kirjailija

Kirsi Tikka, Jarno Härkönen

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No