Ale!

Fitoona – Terve ja vahva minä!

2,00

Oona Tolppanen on kaikenikäisten hyvinvoinnin ja liikunnan esikuva ja fitnesskaunotar, jolla on sosiaalisessa mediassa yhteensä yli 100 000 seuraajaa.

Varastossa

Kuvaus

FitOona – Terve ja vahva minä! -kirja on Oonan näköinen ja oloinen – paljon kauniita ja esteettisiä kuvia sekä innostavia vinkkejä ja ohjeita hyvinvoinnista, treenaamisesta, ravinnosta, palautumisesta ja hyvästä fiiliksestä. Kirja on suunnattu hyvinvointiin panostavalle lukijalle.

Oona Tolppanen on monipuolinen urheilija, liikkuja ja hyvinvoinnin esikuva. Hän on yksi Suomen suosituimmista hyvinvointibloggareista, vuoden 2013 Suomen googlatuin naisurheilija ja hänellä on sosiaalisessa mediassa yli 60 000 seuraajaa. Oona on myös urheilun moniottelija ja liikunta-alan tiukka ammattilainen, joka elää niin kuin muille opettaa. Nuoresta iästä lähtien palanut vahva kilpailuvietti roihuaa edelleen!

Fitoona – Terve ja vahva minä on sekoitus Oonan arkea, vinkkejä, filosofiaa ja toinen toistaan upeampia kuvia. Oonan käsittelyyn kirjassa pääsevät muun muassa liikunta, ravinto, lepo, loukkaantumiset ja motivaatio. Tämä kirja on tehty inspiroimaan ja motivoimaan kaikkia omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneita.

Kirjan toimittaa Jere Virtanen. Hän johtaa urheilumarkkinointiyritys Pulp Managementia ja ideoi erilaisia jalkapalloon sekä fanikulttuuriin liittyviä sisältöhankkeita. Virtanen on luonut useita medioita (valioliiga.com) ja kirjoittanut kirjan Kannattamisen kahdet kasvot.

Lisätiedot

Paino 0,7000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

978-952-6618-59-3

Sivumäärä

144

Kirjailija

Oona Tolppanen, Jere Virtanen

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No