Ale!

TIKIS – Treenihaaste

3,90

TIKIS on suomalainen yhteisö, jonka treenivinkkejä ja videoita seurataan aktiivisesti viikoittain. Tikis tavoittaa huikeat 200 000 suomalaista liikkujaa viikottain. Tikiksen treenihaasteet ovat innostaneet haastamaan itseään niin punnertamalla kuin vatsalihaksia tekemällä.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789526618838 Osastot: , , ,

Kuvaus

Kirja on visuaalisesti näyttävä, suomalaisen kuntosali- ja kotitreenaajan mukaansa innostava teos. TIKIS – Treenihaastekirja sisältää viisi haastetta: vatsalihashaaste, punnerrushaaste, bootyhaaste, leuanvetohaaste ja Hiit-haaste. Jokainen haasteosio sisältää kunkin haasteen osalta liikkeiden ohjeistuksen, oikeat suoritustekniikat, eri tasoiset harjoitusohjelmat haasteen saavuttamiselle sekä vinkit vammojen välttämiseen.

Kirjassa esittäytyvät Tikiksen treeniyhteisölle tutuksi tulleet Tikis-urheilijat: Jope, Elmeri, Sanna ja Anni. Heillä on jo satojatuhansia faneja yhteisön piirissä ja nyt heidän vinkkinsä ja mukaan haastavat ohjelmansa julkaistaan kirjana.

Kirja sopii jokaiselle itsensä haastavalle treenaajalle. Eri pituisten haasteohjelmien suosio viestii siitä, että konkreettinen haaste innostaa treenaamaan. Montako leukaa tai etunojapunnerrusta sinä saat haasteen loputtua?

Kirjan ovat kirjoittaneet Tikis-yhteisön perustaneet Evgeni Suokas ja Toni Pesonen, jotka ovat molemmat innokkaita liikkujia ja treenaajia. He ovat löytäneet keinon innostaa suomalaiset haastamaan itsensä eri tavoin niin kuntosalilla kuin kotitreeneissä.

Lisätiedot

Paino 0,7000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

9789526618838

Sivumäärä

176

Kirjailija

Toni Pesonen, Evgeni Suokas

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No