Ale!

Äitinä huipulla – Riitta-Liisa Roposen tarina

2,00

Riitta-Liisa Roponen on hiihtänyt maailman huipputasolla jo 15 vuoden ajan. Kolme MM-kultaa ja yhden olympiapronssin urallaan hiihtänyt Roponen on kilpaillut koko uransa äitinä.</p

Riitta-Liisa aloitti yhteiselämän Toni Roposen kanssa vuonna 2003 ja seuraavana keväänä Riitta-Liisa synnytti Ida-tyttären. Perfektionistina harjoittelun suhteen tunnettu hiihtäjälupaus oli valintojen edessä – ura siirtyisi syrjään joko vuodeksi tai jopa loppuelämäksi, mikäli äitiyden ja huippu-urheilun yhdistäminen ei tulisi onnistumaan. Näistä hetkistä alkoi tarina huippu-urheilevasta äidistä.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789527196403 Osastot: , , ,

Kuvaus

Kirja pureutuu hiihtoon ja huippu-urheiluun, ja käy läpi Riitta-Liisa Roposen uraa, joka jatkuu tuleviin talviolympialaisiin. Kirja käsittelee elämää tavoitteellisen huippu-urheilun ja äitiyden ympärillä sekä asioita ja haasteita, joita kaikki äidit kokevat omassa elämässään. Erityisesti työ-orientoituneet uranaiset ovat hankalassa tilanteessa pyrkiessään menestymään haasteellisissa tehtävissä ja olemaan silti täydellisiä äitejä.

Taru Schroderus on terveydestä, liikunnasta ja hyvinvoinnista kirjoittava toimittaja, aktiivinen kuntourheilija ja kahden lapsen äiti.

Lisätiedot

Paino 0,7000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

978-952-7196-40-3

Sivumäärä

224

Kirjailija

Taru Schoderus

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No