Ale!

Kauniit kulmat

1,00

Kauniit kulmat on käytännönläheinen ja visuaalisesti upea teos juuri sinulle sopiviin kulmiin – niin arkeen kuin juhlaan. Kauniit kulmat auttavat jokaista naista tunnistamaan oman kasvotyyppinsä ja hahmottamaan juuri omiin kasvoihin sopivat kulmat.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789527196281 Osastot: ,

Kuvaus

Huolitellut kulmat ja kulmakarvat ovat tärkeä osa itsestä huolehtivan naisten kauneutta. Kulmakarvat ovat olleet aikaisemminkin tunnettujen naisten tavaramerkki aina Kleopatrasta Elisabeth Tayloriin. Viime vuosina Cara Delevignen ja Angelina Jolien kaltaiset tyyli-ikonit ja esikuvat ovat tehneet huolitelluista kulmista itsellensä tavaramerkin.
Kirjassa käydään läpi kulmakarvojen historia muinaisista egyptiläisistä ja Rooman aikakaudelta keskiaikaan sekä luodaan katsaus 1990-luvun eri vuosikymmenien trendien kehitykseen.

Käytännönläheiset ohjeet auttavat löytämään jokaiselle sopivan tavan ehostaa kulmakarvat oikein, hyvältä näyttävän lopputuloksen saavuttamiseksi.

Katarina Lagus on Espanjassa lapsuutensa asunut tunnettu kulmakarvataiteilija, jonka luokse asiakkaat tulevat ulkomailta asti. Hän on arvostettu ja kokenut 3D microblading -tekijänä. Hän on tehnyt lukuisten fitnesskilpailijoiden meikit ja kirjottanut meikkausaiheisia artikkeleita aikakauslehtiin.

Lisätiedot

Paino 0,6000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

978-952-7196-28-1

Sivumäärä

160

Kirjailija

Katarina Lagus

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No