Ale!

Uskalla nauraa

1,00

Oletko koskaan tavannut ihmistä joka ei olisi ikinä nauranut? Tuskin, koska kaikilla meillä on olemassa kyky nauraa ja naurattaa. Jokainen osaa kertoa vitsin ja tuottaa hyvää mieltä. Huumori on läsnäoloa, tilanteessa elämistä ja hetkittäistä kykyä sietää myös häpeää. Kaikki meistä nauravat jollekin ja se on hyvä alusta ponnistaa kohti nauravampaa arkea.
Tämän kirjan syvin ajatus on tuoda huumori keskelle arjen elämää ja tuottaa hyvää mieltä.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789527196243 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Kirjassa pohditaan huumoria ja sen monia eri ulottuvuuksia ammattihuumorista tilannetajuun ja kyvystä sietää häpeää aina siihen hyvän olon tunteeseen asti jonka nauru meissä saa aikaan. Kirjassa huumoria elämän kantavana voimana kanssani käsittelevät Anna Dahlman, Ali Jahangri, Janne Kataja, Kari Ketonen, Sami Kuronen, Pete Poskiparta, Krisse Salminen ja Jaakko Saariluoma. He ovat kaikki viihteen moniottelijoita ja heillä on kyky saada suomi nauramaan, mutta nauraa myös itsellensä.
Tämä kirja ei ole räkäposkella kirjoitettu vitsikirja, mutta jos haluat löytää arkeen enemmän naurua, tietää naurun synnystä ja siitä, miten arjen komiikka toimii, silloin tämä kirja on sinua varten.

Heidi Holmavuo on vuoden 2021 Diili-ohjelmasta tutuksi tullut kirjailija, radiopersoona, luennoitsija, juontaja, ensihoitaja ja muusikko. Moniottelija, joka haluaa auttaa ihmisiä uskomaan itseensä, voittamaan pelkonsa ja elämään parempaa elämää.

 

Lisätiedot

Paino 0,6000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

978-952-7196-24-3

Sivumäärä

176

Kirjailija

Heidi Holmavuo

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No