Ale!

Parempi Elämä

13,90

Onnellisuus, hyvinvointi ja parempi elämä tarkoittavat jokaiselle meistä hyvin erilaisia asioita. Tässä kirjassa 15 tunnettua suomalaista henkilöä kertovat omista kokemuksistaan kohti parempaa elämää.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789526618517 Osastot: , ,

Kuvaus

Tarinat ovat syvällisiä kurkistuksia kunkin henkilön elämään. Kirjan tavoitteena on inspiroida suomalaisia kiinnittämään huomiota omaan elämäänsä ja hyvinvointiinsa.

Mukana kirjassa ovat omilla tarinoillaan Paula Koivuniemi, Hjallis Harkimo, Aira Samulin, Redrama, Saimi Hoyer, Danny, Olli Lindholm, Leo-Pekka Tähti, Kalle Palander, Laura Voutilainen, Antti Luusuaniemi, Jore Marjaranta, Vesa Keskinen, Jorma Uotinen ja Makwan Amirkhani.
Tarinoita kuvittavat Anton Sucksdorffin ottamat näyttävät kuvat.

Jokainen tarinansa kirjassa jakanut saa lahjoitettavakseen 100 kappaletta Parempi elämä -kirjoja valitsemaansa julkiseen kohteeseen innostamaan ja rohkaisemaan ihmisiä.
Kirjan kirjoittaja Mari Sainio on valtamediasta tunnettu toimittaja.
Liikunta, terveys, hyvinvointi, onnellisuus ja elämästä nauttiminen ovat teemoja, joista Mari on ollut kiinnostunut aina. Maria kiehtovat kovasti myös ihmisten elämäntarinat. Toimittamisen lisäksi hän työskentelee monipuolisesti liikunnan ja hyvinvoinnin saralla.

Lisätiedot

Paino 0,7000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

9789526618517

Sivumäärä

192

Kirjailija

Mari Sainio

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No