Ale!

Opi sanomaan EI – Aseta itsellesi rajat ja voi hyvin

1,00

Jos haluat oppia pitämään rajasi ystävällisesti mutta jämäkästi, tämä kirja on juuri sinulle. Tässä kirjassa kerrotaan miten opit pitämään rajasi. Miten opit sanomaan oikeille asioille kyllä ja väärille ei.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789523500167 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Oletko usein uupunut tai stressaantunut sen vuoksi, ettet ole osannut pitää rajojasi ja olet suostunut antamaan itsestäsi muille, silloinkin kun sinua ei oikeastaan huvittaisi tai et oikeasti edes jaksaisi tai haluaisi? Jos haluat oppia pitämään rajasi ystävällisesti mutta jämäkästi, tämä kirja on juuri sinulle. Kuinka monta kertaa olet ollut stressaantunut asioista, joihin et voi vaikuttaa? Oletko kuullut itsesi sanovan kyllä eri tilanteissa – vaativat pyynnöt, väärät ihmissuhteet, aikaa vievät velvollisuudet? Oletko joskus toivonut, että voisit paeta elämästäsi ja velvollisuuksistasi?

Tässä kirjassa kerrotaan miten opit pitämään rajasi. Miten opit sanomaan oikeille asioille kyllä ja väärille ei. Sanot jatkossa ei kaikille, mitkä ei hyödytä sinua: kaikille mikä satuttaa sinua, kaikille mikä ei enää hyödytä sinua tai läheisiäsi, uskomuksillesi jotka eivät ole totta, ihmisille, jotka syövät energiaasi.

Heidi Alamikkelä on hyvinvointivalmentaja, life coach, personal trainer ja markkinointialan yrittäjä, joka on löytänyt keinot, joiden avulla hallitsee stressiä.

Lisätiedot

Paino 0,5000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

978-952-350-016-7

Sivumäärä

205

Kirjailija

Heidi Alamikkelä

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No