Ale!

Äijäruokaa – syömällä hyvä olo

2,00

Äijät eivät syö terveellisesti ja monipuolisesti! Vai syövätkö? Kun tunnettu kokki ja ruokakirjailija Janne Pekkala huomasi, että henkilövaa´an numerokiekko alkoi kiertää toista kierrosta ja olo oli nuutunut aamuisin, syntyi päätös muuttaa elämäntapoja.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789527196267 Osastot: , ,

Kuvaus

Janne muutti syömätapojaan ja aloitti kuntoilun. Hän otti yhteyttä personal trainer Toni Väyryseen ja apteekkari Janne Leinoon, jotka auttoivat kuntoremontissa alkuun. Pekkala piti omasta kuntoremontistaan päiväkirjaa. Samalla hän innostui kokkaamaan itselleen ja perheelleen hyvää, mutta hieman kevyempää ruokaa.

Tästä seikkailusta ja muutoksesta syntyi kirja Äijäruokaa – Syö hyvä olo. Kirja on suunnattu jokaiselle miehelle, joka haluaa syödä hyvin, mutta kiinnittää myös huomiota ruoan terveellisyyteen. Kirjassa on 50 reseptiä sekä Janne Pekkalan oma kuntoremontti hauskana päiväkirjakuvauksena. Lisäksi hyvinvoinnin ja terveyden asiantuntijat Toni Väyrynen ja Janne Leino kertovat yksinkertaiset vinkit jokaiselle äijälle hieman parempaan kuntoon.

Janne Pekkala on koko kansan tuntema herkullisen äijäruoan hallitseva kokki ja ruokakirjailija. Hänellä on pitkä kokemus kokkaamisesta televisiossa ja radiossa. Pekkala on tehnyt televisioon yli 300 ruokaohjelmaa ja radioon reilusti yli 500 ohjelmaa. Keittokirjoja hän on kirjoittanut lukuisia vuosien varrella ja kirjoja käännetty myös viroksi, saksaksi ja unkariksi.

Lisätiedot

Paino 0,7000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

978-952-7196-26-7

Sivumäärä

180

Kirjailija

Janne Pekkala

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No