Ale!

Treenaa tehokkaasti – teknologia apuna kestävyysharjoittelussa

2,00

Treenaa tehokkaasti -kirja opastaa kestävyysharjoittelun periaatteissa ja harjoittelussa. Kirja kuvaa parhaat tavat hyödyntää teknologiaa ja laitteita suosituimmissa lajeissa sekä selittää, mihin urheiluteknologian toiminnallisuudet perustuvat.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789527196441 Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Kirja avaa harjoittelun suunnittelun merkitystä, kuormittavuuden arviointia sekä palautumisen seurantaa. Harjoitteiden analysointiperiaatteet sekä pitkän aikavälin kehityksen varmistaminen käydään läpi erilaisten esimerkkien kautta. Lajien osalta kirjassa käsitellään uintitekniikan seuranta, pyöräilyn tehonmittauksen periaatteet ja juoksuintervallien analysointi. Lisäksi käydään läpi, mitä kannattaa huomioida ennen ja jälkeen kilpailusuoritusten sekä itse kisan aikana.

Teknologiaa avataan merkittävien mittausteknologioiden näkökulmasta, joita ovat barometri, gps, kiihtyvyys, rannesyke ja pyörä/juoksuteho. Mikäli et omista vielä urheilukelloa tai olet hankkimassa uutta, toimii kirja loistavana investointina sinulle sopivan kellon valintaan.

Janne Kallio on työskennellyt Suunnolla lähes 10 vuotta. Janne elää ja hengittää sportin digitalisaatiota ja on urallaan mm. perustanut Suunnolle Movescount-palvelun, kehittänyt SuuntoAppseja, globaalia verkkokauppaa sekä ollut rakentamassa Suunton Spartan-tuoteperhettä. Vapaa-ajallaan Kallio on aktiivinen ikäsarjatriathlonisti, joka oli viime vuonna luokassaan globaalin Ironman-rankingin sijalla 14.

Lisätiedot

Paino 0,7000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

978-952-7196-44-1

Sivumäärä

192

Kirjailija

Janne Kallio

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No