Ale!

Kannattamisen kahdet kasvot

1,00

Miksi joku uhraa koko elämänsä jalkapallojoukkueelle?
Voittoja. Häviöitä. Rakkautta. Vihaa. Unelmia. Kauhua. Listaa voi jatkaa loputtomiin, kun puhutaan jalkapalloseuran kannattamisesta.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789526618555 Osastot: ,

Kuvaus

Miksi joku uhraa koko elämänsä jalkapallojoukkueelle?

Voittoja. Häviöitä. Rakkautta. Vihaa. Unelmia. Kauhua. Listaa voi jatkaa loputtomiin, kun puhutaan jalkapalloseuran kannattamisesta. Ovatko jalkapallon intohimoisimmat kannattajat yksinkertaisesti vain sekaisin uhratessaan elämänsä suosikkiseuransa alttarilla, vai onko touhussa sittenkin jotain astetta syvällisempää?

Jere Virtanen ja Jaakko Perttilä valitsivat tutkimuskohteeksi yhden maailman suurimmista seuroista, Manchester Unitedin, ja ottivat selvää, mistä todellisessa kannattamisessa on kysymys.

Jere ja Jaakko tutustuivat Manchesterissa paikallisten kannattajien lisäksi myös ulkomailta otteluihin matkanneihin faneihin. Miten paikalliset kokevat muualla asuvat fanit? Mitä mieltä maailman tunnetuin jalkapallohuligaani on erilaisista ja eri maista tulevista faneista? Miksi vaimo ja perhe tulevat prioriteettilistalla vasta toisena? Miksi faniryhmät ovat hakanneet toisiaan joka peleissä menneinä vuosikymmeninä?

Jere Virtanen on perustanut Suomen suurimmat jalkapallon sarjakohtaiset fanimediat (Valioliiga.com, Laliiga.com), ja toiminut alkuvuosina niissä itse päätoimittajana. Hän on intohimoinen brittifutiksen ystävä ja uhrannut ison osan elämästään jalkapallolle ja fanikulttuurille.

Jaakko Perttilä on jalkapalloon erikoistunut urheilutoimittaja. Perttilälle jalkapallo on enemmän kuin vain tuloksia ja kilpailuja. Jaakko toimii päivätyökseen toimituksen esimiehenä kolmessa jalkapalloon erikoistuneessa verkkomediassa (Valioliiga.com, Laliiga.com, Bundesliiga.com).

Lisätiedot

Paino 0,7000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

9789526618555

Sivumäärä

176

Kirjailija

Jere Virtanen, Jaakko Perttilä

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No