Ale!

Kehity pyöräilijänä – opas tavoitteelliseen pyöräharjoitteluun

2,00

Tommi Martikaisen kirja tavoitteelliselle pyöräilijälle ja triathlonistille. Kirja käy läpi, mitä pyöräily vaatii ja miten suorituskykyä mitataan parhaiten. Harjoittelun lisäksi kirja pureutuu aerodynamiikkaan, ajoasentoon ja välineisiin. Kirjan avulla jokainen pyöräilijä ja triathlonisti löytää uusia tapoja kehittyä pyöräilijänä.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789523500341 Osastot: , , ,

Kuvaus

Arvostetun valmentajan ja huippupyöräilijän Tommi Martikaisen kirja tavoitteelliselle pyöräilijälle ja triathlonistille. Kirja pureutuu harjoitteluun tieteellisellä lähestymistavalla, jossa olennaista on tieteen soveltaminen käytännön tekemiseen. Kirja käy läpi, mitä pyöräily vaatii ja miten suorituskykyä mitataan parhaiten. Tehomittarien käyttö ja tehomittauksen soveltaminen käytännössä käsitellään läpi tarkasti. Harjoittelun lisäksi kirja pureutuu aerodynamiikkaan, ajoasentoon ja välineisiin. Kirjan avulla jokainen pyöräilijä ja triathlonisti löytää uusia tapoja kehittyä pyöräilijänä.

Tommi Martikainen valmentaa mm. MM-pronssimitalisti Lotta Lepistöä, MM-voittaja Liisa Liljaa ja SM-kultamitalisti Matti Mannista. Omalla urallaan maantiepyöräilyssä ammattilaisena ajanut Martikainen on voittanut lukuisia SM-mitaleita.

Lisätiedot

Paino 0,5000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

978-952-350-034-1

Sivumäärä

224

Kirjailija

Tommi Martikainen

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No