E-urheilijan suorituskykyopas (ennakkotilaus)

34,90

TULOSSA

Paljonko on järkevä määrä harjoittelua päivässä? Mitkä ovat tavoitteellisen harjoittelun tunnusmerkkejä? Miten terveellisten elämäntapojen noudattaminen näkyy pelisuorituksissa? Voiko oikein hengittämällä parantaa pelaamistaan? Millä tavoilla tiimin välistä kommunikaatiota voidaan kehittää?

E-urheilijan suorituskykyopas on maailman ensimmäinen kirja pelaamisen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Kirjan avulla kehitykseen tähtäävä pelaaja saa työkaluja suunnitella harjoitteluaan pelistä riippumatta ja sovittaa harjoittelun yhteen muun elämän kanssa.

Kehittävän harjoittelun lisäksi kirja tarjoaa runsaasti hyödyllistä tietoa terveellisistä elämäntavoista eli liikunnasta, ravitsemuksesta ja unesta sekä psyykkisestä hyvinvoinnista, joilla kaikilla on tutkitusti joko pelisuorituksia parantavia tai heikentäviä vaikutuksia.
Kirja soveltuu itseopiskelun ohella valmennuksen tueksi ohjatussa toiminnassa tai vanhemmille lasten peliharrastuksen kokonaisvaltaisuuden ymmärtämiseen.

Kirjassa näkemystään ja kokemustaan suorituskykyyn vaikuttavista tekijöistä jakavat eri alojen asiantuntijoiden ja ammattipelaajien, kuten Tuomas “SADDYX” Louhimaan lisäksi kansainvälisestikin tunnetut e-urheilun huippuosaajat, kuten urheilupsykologi Mia Stellberg ja CS-legenda Joona “natu” Leppänen.

Olli Haataja on tietokirjailija, voimavalmentaja ja terveystieteen popularisoija, jolle e-urheilun lisäksi suorituskyvyn parantaminen ja tiede ovat intohimoja.

Lauri Leinonen on urheilutoimittaja ja selostaja, joka Haatajan tavoin haluaa selvittää hyvän pelaajan reseptin ja syyn miksi maailman parhaatkin pelaajat jäätyvät toisinaan.

Tuotetunnus (SKU): 9789523501768 Osastot: , ,

Lisätiedot

Paino 0.5000 kg
New label

Yes

Sale label

No

ISBN

978-952-350-176-8

Sivumäärä

144

Kirjailija

Olli Haataja, Lauri Leinonen

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No