Kehittävän harjoittelun perusteet

29,90

Liike ei ole automaattisesti lääke. Edistääkseen terveyttä on liikkeen laadun ja annostelun oltava kunnossa. Terveys on siis pohja, jolta ponnistetaan, silloinkin kun halutaan parantaa suorituskykyä ja muokata kehoa.

Varastossa

Kuvaus

Tämä kirja antaa yksilöllisesti sovellettavat ohjeet siihen, kuinka parannat yhtäaikaisesti niin terveyttäsi kuin toiminta- ja suorituskykyäsi sekä kehonkoostumustasi. Kirjan kantavia teemoja ovat stressi ja sen hallinta, motivaatio ja tavoitteellisuus, uni, lepo ja palautuminen, terveyttä ja suorituskykyä kehittävä ravitsemus, kehittävän lihaskunto-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun perusteet sekä nousujohteisen harjoittelun ohjelmointi sekä toteuttaminen.

Jos haluat samanaikaisesti kehittää kuntoasi ja parantaa terveyttäsi, tämä kirja on sinulle kullanarvioinen.

Mikael Witick on pohjakoulutukseltaan tuotantotalouden ja kansainvälisen markkinoinnin insinööri (AMK), Trainer4You Personal trainer, Functional trainer ja Ravintovalmentaja. Mikaelilla on poikkeuksellisen laaja tausta erilaisten kamppailulajien parissa, joista on kertynyt lukuisia vyöarvoja aina dan-asteisiin saakka. Hän on toiminut myös kamppailulajien valmennustehtävissä vuodesta 2001 lähtien ja nykyään hän toimii Helsingin Itsepuolustuskoulu Hipkolla KuntoSenseinä.

Lisätiedot

Paino 0,5000 kg
ISBN

978-952-350-117-1

Sivumäärä

144

Kirjailija

Mikael Witick