Ale!

Hatsolo – Elämä breikkarin silmin

2,00

Hatsolo on kertomus mahdottomana pidetyistä unelmista, joista tuli totta kovalla työllä, tinkimättömällä intohimolla ja ripauksella onnea. Kirja ei ole vain breikkarin henkilökuva, vaan aito ja inspiroiva tarina positiivisuudesta sekä peräänantamattomasta asenteesta.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789526618876 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Johannes ”Hatsolo” Hattunen on yksi kansainvälisesti arvostetuimpia Suomalaisia breikkareita. Suomen ja Pohjois-Euroopan mestaruuksien lisäksi hän on uransa aikana voittanut lukuisia kansainvälisesti merkittäviä kilpailuja.

Kirja raottaa lukijalle oven treeneihin, takahuoneisiin ja kisoihin, joiden kautta Hatsolo on hankkinut kannuksensa katutanssijana. Se kertoo inspiroivan tarinan, joka alkaa vuosituhannen vaihteen Jyväskylästä ja jatkuu New Yorkin hämärien undergroundklubien kautta breakdancen parrasvaloihin ympäri maailmaa.

Luvassa on tarina omien unelmien seuraamisesta ja sinnikkyydestä. Palava intohimo hiphop-kulttuuriin sai nuoren miehen treenaamaan päivästä toiseen. Taka-alalle jäivät niin läheisten merkkipäivät kuin koulunpenkillä istuminen. Omistautuminen lajille ja rohkeus seurata sisäistä ääntä palkittiin ja Jyväskylän tanssisalit vaihtuivat kansainvälisiin areenoihin, joissa Valkoiseksi Gorillaksi tituleerattu suomalainen oli erikoisuus.

Hatsolo valloitti ringit karismallaan sekä omaperäisellä tyylillään ja tanssista tuli ammatti, joka näytti myös varjopuolensa. Samalla kun kilpailtiin kisojen kärkipaikoista, käytiin tanssirinkien ulkopuolella omaa mielenkiintoista taistelua toimeentulosta, elintilasta ja arvostuksesta.

Johannes Hattunen on helsinkiläinen tanssija, fysiikkavalmentaja ja yrittäjä, joka kulkee katutanssimaailmassa nimellä Bboy Hatsolo. Hänen omalaatuinen ja energinen tanssityylinsä tunnetaan ympäri maailmaa. Johannes on yksi katutansseihin keskittyvän tanssikoulu Saiffan perustajajäsenistä sekä Training for Warriors Helsinki -kuntosalin omistaja. Johannes on saanut arvostusta ammattitaitoisena, innovatiivisena, energisenä ja motivoivana puhujana sekä fysiikkavalmentajana.

Lisätiedot

Paino 0,7000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

9789526618883

Sivumäärä

182 + kuvaliite

Kirjailija

Johannes Hattunen

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No

Saatat myös pitää...