Ale!

Kunnon liiketoimintaa – hyvinvoinnista bisnes

2,00

Idearikas ja käytännönläheinen opas kaikille yrittäjille. Vaikka esimerkit ovatkin liikunta-alalta, opit sopivat kaikille itseään arvostaville johtajille. Kunnon liiketoimintaa auttaa rakentamaan voittavia tiimejä, hallitsemaan budjettia ja kassavirtaa, sekä miettimään omaa ja tiimisi ajankäyttöä. Ennen kaikkea se kertoo paljon yrittäjän ja yrittämisen arjesta.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789527196205 Osastot: , ,

Kuvaus

Liikunta ja hyvinvointi ovat tämän ajan yksi kasvava ja kiehtova trendi. Ihmiset tarvitsevat lisääntyvässä määrin apua liikunta- ja ruokailutottumustensa korjaamiseen ja tukemiseen, joten on luonnollista, että terveyteen liittyvillä aloilla on imua.

Miten kunnon liiketoimintaa tehdään ja mitä se vaatii? Oletko ajatellut liikuntaan ja terveyden edistämiseen liittyvän yrityksen perustamista? Oletko jo tällä alalla ja tarvitset tukea omaan toimintaasi? Haluatko kehittyä johtajana, oli alasi mikä tahansa? Onko sinun budjettisi tasapainossa? Entä henkilöstö, miten se voi?

Jutta Österberg-Hurme ja Sami Hurme ovat liikunta-alan moniosaajia, jotka ovat luoneet lukuisia onnistumistarinoita yrittäjän urillaan. Tämä dynaaminen pariskunta on kerännyt kirjaan parinkymmenen vuoden kokemuksella tarinoita elävästä elämästä, yrittäjän arjesta. Konkreettiset kirjan vinkit voit hyödyntää helposti oman elämäsi unelman toteuttamisessa. On alasi mikä tahansa, on aika virittää siitä kunnon liiketoimintaa.

Lisätiedot

Paino 0,7000 kg
New label

No

Sale label

No

Kirjailija

Jutta Österberg-Hurme, Sami Hurme

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No