Ale!

Elämäsi kunnossa

2,00

Motivoiva valmentaja Martina Aitolehti takaa energisemmän arjen ja sen, että pääset tavoitteisiisi. Säännöllisesti kymmeniä tuhansia liikkujia ja elämäntapamuutoksen tekijöitä valmentava Martina jakaa valmennusoppejaan nyt myös odotettuna kirjana.

Varastossa

Kuvaus

Elämäsi kunnossa on kirja, jonka avulla opit hallitsemaan paremmin elämääsi. Liikuntarutiinit, riittävä lepo ja arkiaktiivisuus sekä ravitseva, monipuolinen ruokafilosofia ovat avaimet parempaan oloon ja kuntoon!

Hyvän ja tasapainoisen ruokarytmin takana ovat rutiinit ja helppous. Syömisen ei pidä aiheuttaa minkäänlaista stressiä, nälkää ei saa nähdä ja ruoan pitää maistua.

”En voi sanoin kuvailla, kuinka hyvän olon saat säännöllisestä ja puhtaasta syömisestä. Minusta jokaisen kannattaa panostaa tämän verran omaan terveyteensä ja hyvinvointiinsa. Haluan myös painottaa ruokailun tärkeyttä kotielämässä. Jokainen terveellinen ateria on panostus itseesi, mutta jos se nautitaan jonkun seurassa, panostus myös tähän toiseen ihmiseen.”

Martina Aitolehti on kahden lapsen äiti, inspiroiva valmentaja ja värikäs mediapersoona. Martinan supersuositut valmennukset ovat liikuttaneet ja auttaneet tuhansia ja tuhansia ihmisiä. Sosiaalisessa mediassa Martina on seurattu persoona, ja tavoittaa reilusti yli 100 000 ihmistä päivittäin.

Taru Schroderus on Kunto & terveys -lehden päätoimittaja, kirjailija ja kokenut viestintäalan ammattilainen.

Lisätiedot

Paino 0,5000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

978-952-350-153-9

Sivumäärä

144

Kirjailija

Martina Aitolehti, Taru Schroderus

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No