Ale!

Miksi suoritamme? Paha vs. hyvä suorittaminen

1,00

Teos herättelee lukijansa ymmärtämään liika suorittamisen sudenkuopat omalle jaksamiselle. Viemmekö itsemme äärirajoille, koska yhteiskunta on opettanut meidät elämään niin? Onko onnellista suorittajaa olemassa?

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789523500280 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Voiko yksi ihminen ehtiä oikeasti joka paikkaan, siivota kodin täydelliseen järjestykseen joka päivä, tehdä täydellisesti aseteltuja ruoka-annoksia ja lähteä lenkille aina energiaa pursuten? Viemmekö itsemme äärirajoille, koska yhteiskunta on opettanut meidät elämään niin? Onko onnellista suorittajaa olemassa?

Maailman on muovannut meille käsityksen, että arvomme muiden silmissä määräytyy sen mukaan kuinka paljon suoritamme, mitä saavutamme ja miten menestymme työelämässä. Hyväksytyksi tuleminen lähtee kieroutuneesti siitä, mitä ulkoisia asioita ja kuinka paljon olemme saavuttaneet elämässä. Annamme liikaa painoarvoa sille, mitä muut ovat mieltä meidän suorituksista ja mille elämä ulospäin näyttää. Ihminen elää suoritusten ja toisten ihmisten huomion määrän mukaan. Näin eläen on lähes mahdotonta saavuttaa pitkällä tähtäimellä hyvinvoivaa mielentilaa.

Teos herättelee lukijansa ymmärtämään liika suorittamisen sudenkuopat omalle jaksamiselle. Kirja on kirjoittaneet  vuoden 2021 Diili-ohjelmasta tuttu kirjailija ja toimittaja Heidi Holmavuo sekä personal trainer Marisa Kainulainen.

Lisätiedot

Paino 0,5000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

978-952-350-028-0

Sivumäärä

144

Kirjailija

Heidi Holmavuo & Marisa Kainulainen

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No