Intohimona Fitness

29,90

Kaunista, urheilullista ja lihaksikasta kehoa ei luoda hetkessä, vaan se vaatii työtä.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789526618319 Osastot: ,

Kuvaus

Fitness-lajit ja -harrastus ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina. Fitness on kovaa urheilua ja ennen kaikkea elämäntapa. Lajit vaativat vuosia kestävää suunnitelmallista ja tavoitteisiin tähtäävää harjoittelua sekä kehittymistä. Kaunista, urheilullista ja lihaksikasta kehoa ei luoda hetkessä, vaan se vaatii työtä.

Intohimona fitness -kirja kokoaa yhteen Jaana Kotkansalon tarinan urheilijana sekä hänen ajatuksensa ja kokemuksensa lajin valmentajana. Kirja on tehty jokaiselle, joka haaveilee fitness-urheilijan urasta tai haluaa saada aktiivisesta fitness-harrastuksestaan kaiken irti. Intohimona fitness esittelee myös neljän Jaanan valmentaman fitness-urheilijan tarinan. Tarinat pursuavat inspiraatiota ja motivaatiota, mutta kurkistavat myös lavojen taakse ja kuntosalien sisään.

Jaana Kotkansalo on menestynyt fitness-kilpailija sekä valmentaja, joka on kilpaillut niin amatöörinä kuin ammattilaisena Body Fitneksen SM-, EM- ja MM-lavoilla. Jaana on yhdessä fitness-valmennettaviensa kanssa voittanut fitness-lajeissa yli 50 mitalia.

Lisätiedot

Paino 0.7000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

9789526618319

Sivumäärä

176

Kirjailija

Jaana Kotkansalo

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No