Kamppailijan kuntokirja – fysiikkaharjoittelun teoria ja käytäntö

34,90

Kamppailijan kuntokirja on käytännönläheinen opas kamppailijan lajitekniikkaa tukevaan kuntoharjoitteluun yli lajirajojen. Kirja käsittelee helposti ymmärrettävässä muodossa fysiikkaharjoittelun teorian sekä käytännön toteuttamisen.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789527196328 Osastot: , , ,

Kuvaus

Kaikissa nykypäivän kamppailulajeissa kamppailijalta vaaditaan vahvaa ja monipuolista fysiikkaa. Lajitekniseen osaamiseen yhdistetty vahva kuntopohja, joka huomioi kaikki fyysisen kunnon osa-alueet, on hyödyksi tehokkaassa ja kehittävässä lajiharjoittelussa, kilpailuissa ja itsepuolustustilanteessa.

Kehittävän fysiikkaharjoittelun tulee aina perustua henkilön lähtötasoon sekä lajin asettamien vaatimusten ymmärtämiseen ja näiden pohjalta laaditun harjoitusohjelman pitkäjänteiseen sekä nousujohteiseen toteuttamiseen.
Huomioimalla kaikki fyysisen kunnon osa-alueet poistat heikkouksiasi ja parannat vahvuuksiasi. Samalla ennaltaehkäiset tehokkaasti turhia yksipuolisesta ja huonosti suunnitellusta harjoittelusta johtuvia täysin turhia loukkaantumisia ja taukoja lajitekniikan harjoittelusta.

Kirja on kirjoitettu rakkaudesta kamppailulajeihin, harrastajalta toiselle. Kirja on tukena sekä oppaana tehokkaan ja kehittävän fysiikkaharjoittelun toteuttamisessa. Kirja soveltuu kaikille kamppailulajien harrastajille ja valmentajille.

Mikael Witick aloitti kamppailulajien harjoittelemisen 90-luvun alussa ja rakkaus lajeihin on säilynyt tähän päivään asti. Hän on harjoitellut lukuisia eri lajeja, joista mainittakoon esimerkiksi Tae Kwon Do, Hapkido, Han Mood Do, Hoi Jeon Moo Sool, Haedong Kumdo, Karate sekä Brazilian Jiu-Jitsu. Mikael on toiminut eri lajien parissa niinseuratasolla valmennus- ja vastuutehtävissä kuin harrastajana muiden joukossa. Kilpailutaustan osalta kokemusta on SM-tason otteluista. Tällä hetkellä Mikael toimii Helsingin Itsepuolustuskoululla, Hipko Performance Training Centerin yhtenä vastuuvalmentajista.

Lisätiedot

Paino 0,7000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

978-952-7196-32-8

Sivumäärä

170

Kirjailija

Mikael Witick

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No