Ale!

Kapasiteetti

15,90

Hyvä johtajuus ei ole vain johtamisoppien soveltamista ja organisaatioiden ohjaamista oikeaan suuntaan. Monipuolinen johtaja ymmärtää tämän lisäksi syvällisesti itseään ja kehittää jatkuvasti omia kapasiteettejaan.

Selviytyäkseen hänelle annetusta luottamuksesta johtajan on hyvä ymmärtää oma rajallisuutensa ja pitää huolta hyvän johtajuuden eri osa-alueista. Johtajuus ei ole nimittäin vain tuloksen tekoa ja strategioiden jalkauttamista.

Kapasiteetti – Johtajan menestystekijä herättää jokaisen johtajan arvioimaan omaa psyykkistä, sosiaalista, eettistä ja fyysistä kapasiteettiaan. Hyvä johtaja tiedostaa omat vahvuutensa sekä kiinnittää huomiota oman itsensä kehittämiseen yksilönä.

Kirja on ajatuksia herättävä ja käytännönläheinen teos parempaan johtajuuteen. Vahva substanssiosaaminen ei riitä, jos johtaja ei kiinnitä huomiota omaan jaksamiseensa, eettisiin arvoihinsa, sosiaalisiin taitoihin ja oman itsensä tuntemiseen.

Tekijät avaavat monipuolisesti psyykkisen, sosiaalisen, eettisen ja fyysisen kapasiteetin sisältöä ja merkitystä johtajuudessa sekä antavat käytännönläheisiä vinkkejä näiden kehittämiseen.

Kapasiteetti – Johtajan menestystekijä on suunnattu niin organisaatioiden ylimmälle kuin keskijohdolle. Käytännössä, jokainen jonka tehtävänimikkeessä lukee johtaja, tulisi ymmärtää kirjan viesti ja toimia sen mukaisesti.

Antti Hagqvist on Ironcoaching Oy:n perustaja ja yritysvalmentaja. Hän on myös urheilutapahtumien tuotantoon ja valmennukseen perustetun IC Eventsin hallituksen puheenjohtaja. Vahvan huippu-urheilutaustan omaava Antti on ollut kirjoittamassa useita kirjoja, mm. Aja Kovempaa, Triathlon: Voita Itsesi! ja Bisnesatleetti. Antti toimii tälle hetkellä pääasiassa yritysjohdon johtamiseen ja kehittymiseen liittyvissä prosesseissa valmentajana.

Mika Nevalainen on kokenut liikkeenjohdon, myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Hän on toiminut mainostoimistojen, mediayhtiön sekä viestintätoimiston toimitusjohtajana, pörssiyhtiön viestintäjohtajana sekä viestintäkonsulttina. Tällä hetkellä Mika toimii liikkeenjohdon konsulttina sekä tuotanto- ja kustannusyhtiö Fitra Oy:n toimitusjohtajana.

Jari Puranen on Ironcoaching Oy:n valmentaja ja toimitusjohtaja. Urheilujohtamiseen erikoistunut Jari on toiminut mm. liiketoiminnan kehitystehtävissä sekä Kisakallion Urheiluopiston Myyntipäällikkönä ja Työhyvinvoinnin asiantuntijana.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789526618333 Osastot: ,

Kuvaus

Hyvä johtajuus ei ole vain johtamisoppien soveltamista ja organisaatioiden ohjaamista oikeaan suuntaan. Monipuolinen johtaja ymmärtää tämän lisäksi syvällisesti itseään ja kehittää jatkuvasti omia kapasiteettejaan.

 

Lisätiedot

Paino 0,7000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

9789526618333

Sivumäärä

224

Kirjailija

Antti Hagqvist, Mika Nevalainen, Jari Puranen

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No