Ale!

Käsilläseisonta – opi seisomaan käsillä

32,90 19,90

Käsilläseisonta on muutakin kuin yksi harjoitus muiden joukossa. Se on taito, intohimo, päätös sitoutua johonkin pitkäjänteisesti. Käsilläseisonta on asennetta! Kirja tarjoaa perusteellisen oppipolun käsilläseisonnan jalon taidon opetteluun.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 9789527196144 Osastot: , ,

Kuvaus

Jukka Rajalan käsissä lähes mahdottomalta tuntunut liike on pilkottu pieniin osiin, joilla kehität tarvittavia fyysisiä ominaisuuksia, saat kaiken tarvittavan teknisen tiedon jokaiseen yksittäiseen harjoitteeseen ja valmiit harjoitusohjelmat joilla lähteä liikkeelle. Kirjan avulla opit liikkuvuutta, voimaa kehittäviä tukiharjoitteita ja hyvään käsilläseisontaan ohjaavia asentoharjoitteita, sekä tasapainon löytämiseen vaadittavan taidon opettelun työkalut tärkeine yksityiskohtineen.

Jukka Rajala on tullut tutuksi liikunta-alan moniosaajana ja kehonpainoharjoittelun suunnannäyttäjänä, jonka tiimoilta hän julkaisi Fitran kustantaman Kehonpainoharjoittelu-kirjan vuonna 2015. Jukka puhuu monipuolisen liikkeen puolesta ja onkin erittäin suosittu aiheesta luennoitsija. Monipuolisen taustan, intohimoisen tutkimisen ja intensiivisen itsensä kehittämisen kautta moni mahdottomaltakin tuntunut haaste on muuttunut hallitavaksi taidoksi Jukalla ja hänen oppilaillaan.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

978-952-7196-14-4

Sivumäärä

176

Kirjailija

Jukka Rajala

kampanjatuote

Yes

Ilmainen toimitus

Yes