Bailamama – Venus kuntoon

29,90

Bailamaman Venus kuntoon on tarkoitettu kaikille synnyttäneille naisille – Ei haittaa vaikka synnytyksestä olisi jo pidempikin aika.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 9789523500228 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kirjan opit sopivat, oli synnytyksestä kulunut muutama kuukausi tai vuosikymmeniä. Koskaan ei ole liian myöhäistä laittaa keskivartalo kuntoon!

Jos lantionpohjalihakset (alias venus) ovat hukassa ja pullottava vatsa on haudattu lempipaidan sisään – On aika etsiä sisäinen kuningattaresi! Venus kuntoon opastaa sinut käytännön läheisesti askel kerrallaan kohti vahvempaa ja kiinteämpää keskivartaloa. Kirjassa opastetaan Bailamaman tiimin fysioterapeuttien, kätilöiden ja lääkäreiden kanssa yhteistyössä kehittämä viisiportainen menetelmä jonka avulla saat vahvat lantionpohjan lihakset ja kiinteän keskivartalon turvallisesti ja tehokkaasti. Ohjeet perustuvat palkittuun ja jo tuhansien naisien käyttämään Bailamama-menetelmään, joka valittiin vuoden liikuntatuotteeksi v. 2014.

Kirja sopii niin äidille kuin tyttärellekin. Hyödyt kirjasta, vaikka synnytyksestä olisi jo vuosia. Pienten lasten äidit saavat lisäksi ideoita, kuinka treenata vauvan kanssa heidän motoriikkaansa ja kehitystänsä tukien.

Lisätiedot

Paino 0,5000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

978-952-350-022-8

Sivumäärä

160

Kirjailija

Maija Kiljunen, Sofia Vesa

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No