Liikkujan kasvisruokavalio – kestävää kehitystä

22,40

Kirja kaikille, jotka haluavat syödä vastuullisesti ja samalla suoriutua optimaalisesti omassa lajissaan. Kirjasta opit, kuinka koostaa fyysistä suorituskykyä ja terveyttä tukeva kasvisruokavalio – tai kuinka lisätä kasvikunnan tuotteita omassa ruokavaliossa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789527196106 Osastot: ,

Kuvaus

Kasvissyönnin suosio on kasvussa Suomessa ja muualla maailmassa. Tänä päivänä yhä useampi pohtii ruokavalintojensa ympäristövaikutuksia. Urheilijat ja treenaajat eivät tee tässä poikkeusta.

Kasvissyöntiin liittyy kuitenkin edelleen monia uskomuksia ja epäilyksiä. Mistä saan proteiinia? Menetänkö kovalla työllä hankitut lihakset? Pystynkö suoriutumaan ja palautumaan optimaalisesti? Lukuisat vegaaniurheilijat ovat osoittaneet, että lajissa kuin lajissa voi menestyä kasvisruuan voimalla. Tutkimusten mukaan kasvikunnan tuotteisiin perustuva ruokavalio ei ole ainoastaan riittävä, vaan monesti jopa terveellisempi vaihtoehto kuin sekaruokavalio.

Kirja on omiaan myös ravintovalmentajille, personal trainereille ja muille ammattilaisille, jotka työskentelevät ihmisten elintapojen ja terveyden parissa.

Jussi Riekki työskentelee Suomen suurimmassa personal trainereita ja ravintovalmentajia kouluttavassa organisaatiossa, Trainer4You:ssa. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus kasvissyönnin ja treenaamisen yhteensovittamisesta. Päätyönsä ohessa Jussi tekee ravintovalmennuksia ja vapaaehtoistoimintaa.

Lisätiedot

New label

No

Sale label

No

ISBN

978-952-7196-10-6

Sivumäärä

176

Kirjailija

Jussi Riekki

kampanjatuote

Yes

Ilmainen toimitus

Yes