Ale!

Miesseuralainen – ei niin harmaita tositarinoita

1,00

Miesseuralainen, mies-escort vai mieshuora? Millä nimellä kutsutaan miestä, joka koskettaa ja tapaa naisia rahasta? Uteliaisuus voittaa ennakkoluulot, kun on tarjolla mahdollisuus kurkistaa miesseuralaisen ammattiin, elämään ja kohtaamisiin.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789523500419 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tositarina Tomista, joka tyydytti naisten seksuaalisia tarpeita Suomessa ja muualla Euroopassa yli kymmenen vuotta. Tomi kertoo kohtaamisista ja seksityöläisen elämästä rehellisesti ja avoimesti. Tämän kirjan kosketus rakentaa ihmisiä ja ihmissuhteita. Se avaa uusia näkökulmia ihmisyyteen. Tomi on entinen miesseuralainen ja Krista on nuori kirjailija, joka oli joskus sitä mieltä, ettei seksityöntekijöitä pitäisi olla ollenkaan.

Kristan uteliaisuus voittaa ennakkoluulot, kun tarjolla on mahdollisuus kurkistaa miesseuralaisen ammattiin, elämään ja kohtaamisiin. Miesseuralaisen ura tuntuu mahdottomalta maassa, jossa seksistä voi puhua vain stand up -koomikko, ja jossa koskettaminen on vaikeampaa kuin veroilmoituksen täyttäminen.

Kuitenkin tässä kirjassa on tositarina Tomista, joka palveli naisten seksuaalisia tarpeita Suomessa ja muualla Euroopassa yli kymmenen vuotta.

Miesseuralainen – Ei niin harmaita tositarinoita -kirja ei ole tyynyn alle piilotettava eroottinen novelli, vaan sukellus suomalaiseen seksuaalisuuteen. Kirjan luettuaan ei voi olla ymmärtämättä jotain uutta – itsestään, naisista, miehistä, seksuaalisuudesta ja koskettamisesta. Se on kirja, joka kaivetaan yöpöydän laatikosta aina, kun tuntuu ettei ole aikaa harrastaa seksiä tai kumppania ei haluta. Kirjassa Krista ja Tomi käyvät keskusteluja miesseuralaisen ammatista, Tomin henkisestä kasvusta sekä suomalaisten seksuaalisuudesta. Tomi kertoo kohtaamisista ja seksityöläisen elämästä rehellisesti ja avoimesti. Tämän kirjan kosketus rakentaa ihmisiä ja ihmissuhteita. Se avaa uusia näkökulmia ihmisyyteen. Ja kyllä se vähän punastuttaakin.

Lisätiedot

Paino 0,5000 kg
New label

Yes

Sale label

No

ISBN

978-952-350-041-9

Sivumäärä

408

Kirjailija

Krista Kasvi, Tomi Ros

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No