Treenaajan harjoituskirja

14,90

Treenaajan harjoituskirja on matkaopas parempaan terveyteen, kuntoon ja fyysiseen hyvinvointiin. Harjoituskirja toimii hyvin joko omavalmentautumisen tai personal trainer -asiakkuuden käsikirjoituksena ja työkaluna valmennussuhteessa. Kirjan kirjoittaa suomalaisen personal trainingin uranuurtaja Riku Aalto yhdessä poikansa voima- ja ravintovalmentaja Eetu Aallon kanssa.

Vain 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789523500822 Osastot: , ,

Kuvaus

Treenaajan harjoituskirja on matkaopas parempaan terveyteen, kuntoon ja fyysiseen hyvinvointiin. Sivuvaikutuksina usein myös vireys, elinvoimaisuus, itsetunto, minäkuva sekä elämänlaatu kokevat nekin kohotusleikkauksen. Liikunta- ja ravitsemusopin lisäksi harjoituskirja tarjoaa käyttäjälleen myös psyykkistä valmennusta sekä elintapamuutostukea hyväksymis- ja omistautumisterapiaan nojaten.
Harjoituskirja toimii hyvin joko omavalmentautumisen tai personal trainer -asiakkuuden käsikirjoituksena ja työkaluna valmennussuhteessa. Kirjan kirjoittaa suomalaisen personal trainingin uranuurtaja Riku Aalto yhdessä poikansa voima- ja ravintovalmentaja Eetu Aallon kanssa.

Lisätiedot

Paino 0.5000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

978-952-350-082-2

Sivumäärä

144

Kirjailija

Riku Aalto, Eetu Aalto

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No