Ale!

Uskalla elää – mielellään eteenpäin

1,00

Uskalla elää – mielellään eteenpäin on kirja oman elämän haltuun ottamisesta. Kirja kulkee askel askeleelta matkan vaikeiden päätösten ja elämäntilanteiden alta uskallukseen ottaa elämä omiin käsiin ja mennä eteenpäin. Teos auttaa sinua asettamaan itsellesi tavoitteet ja saavuttamaan ne. Oli kyseessä uusi ihmissuhde, työpaikka tai hankalan elämänkriisin voittamiseen liittyvät vaikeudet.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789526618753 Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Elämän kriisejä lähestytään kirjassa mediahuomiota saaneen aihepiirin eli henkisen lähisuhdeväkivallan kautta, mutta kirja käsittelee koko elämän kirjon varjosta valoon. Visuaalinen teos lähestyy aihetta paitsi koskettavin tekstein myös näyttävin valokuvin, runoin ja blogitekstein. Teos tekee näkyväksi henkiseen lähisuhdeväkivaltaan yhdistetyn lauseen ”Sitä mitä ei näe, sitä ei ole.” Painava asia on kirjoitettu elämänmakuisella ja lämpimällä tyylillä. Kirja on suunnattu kaikille elämänhallinnasta, itsensä ylittämisestä ja hyvästä elämästä motivoituville.

Kirja on Heidi Holmavuon omaelämäkerrallinen tietokirja, jonka hän on kirjoittanut kaikille vaikeista elämän kriiseistä selviytyville. Heidi on itse noussut henkisen lähisuhdeväkivallan alta ja opetellut katsomaan elämää optimistisesti jokaisesta mahdollisuudesta nauttien. Vastoinkäymiset voivat olla parhaita asioita, mitä sinulle tapahtuu, jotta voit tuntea onnellisuutta ja ohjata itsesi oikeaan suuntaan. Onnellisuus on omalla vastuullasi ja päätökset omaan elämääsi liittyen teet vain sinä itse. Jokainen päivä on kasvamista itseään kohti.

Kirja on osa henkisen lähisuhdeväkivallan vastaista Pelon Varjo -kampanjaa, jonka suojelijana toimii tunnettu kehonrakentaja Jari ”Bull” Mentula.

Lisätiedot

Paino 0,7000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

9789526618753

Sivumäärä

176

Kirjailija

Heidi Holmavuo

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No