Jenkkakahvoista tiimalasiksi

29,90

Maikki Marjaniemien Jenkkakahvoista tiimalasiksi on kirja, joka avaa silmäsi aidosti toimivalle elämäntapamuutokselle. Se opettaa sinua muuttamaan ajattelu- ja elämäntapojasi siten, että muutoksista tulee ennen pitkää uusi normaali, pysyvä osa arkeasi etkä tarvitse enää itsekuria ja niskasta kiinni ottoja.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789523501263 Osastot: , ,

Kuvaus

Jos vyötäröllesi on kertynyt senttejä tai pieneksi jääneet vaatteet odottavat kaapin perällä parempia aikoja, tämä kirja on tehty sinulle. Opit ystävällisempää ja armollisempaa suhtautumista itseesi, mikä auttaa tulosten saavuttamisessa. Muutat elämäntapojasi paremmiksi ilman itsesi rääkkäämistä ja pakottamista. Siinä samalla myös kehonkoostumuksesi muuttuu terveemmäksi.

Kyse ei ole pelkästään rasvanpoltosta ja ulkonäöstä: kun onnistut muuttamaan elämäntapojasi, saat lisää itsevarmuutta ja energiaa. Saamasi uusi energia heijastuu kaikkeen, mitä teet elämässä. Tämä kirja on sinulle, joka haluat tosissasi tavoitella terveellisempiä elämäntapoja, kiinteytyä ja saada lisää energiaa ja virkeyttä elämääsi – pysyvästi.

Maikki Marjaniemi on Ravintovalmentaja, personal trainer, joka auttaa naisia tulemaan itsevarmoiksi, vahvoiksi ja terveiksi; ja stressaamaan ruokailusta, liikunnasta ja ulkonäöstä vähemmän. Maikin kursseille on osallistunut yli 150 000 naista ja hänellä on Facebookissa 39 000 seuraajaa.

Lisätiedot

Paino 0,8000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

9789523501263

Sivumäärä

160

Kirjailija

Maikki Marjaniemi

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No