Liikkuvuuden vallankumous

29,90

Käytätkö paljon aikaa venyttelyyn ilman, että saat tuloksia? Haluatko saada enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa?

Ainutlaatuisessa kirjassa käytetyt erikoistekniikat ovat opittu käytännössä yli 20 vuoden urheilu-uran aikana. Näitä tekniikoita käyttävät olympiaurheilijat, NHL-pelaajat, kuntoilijat, lapset ja nuoret sekä ikäihmiset. Tekniikoiden avulla satakiloiset jääkiekkoilijat ovat saavuttaneet vain kuukausissa spagaatit. Tekniikoilla tanssijat ovat lisänneet liikkuvuutta kymmeniä senttejä. Näillä tekniikoilla kuntoilijat ovat saavuttaneet kivuttoman ja toimivan kehon vähällä vaivalla.

Kirja sisältää kaikki tärkeimmät venytyssuunnat kuvitettuina. Kirjassa käydään läpi kaikki tulokselliset liikkuvuustekniikat, joita käyttämällä saat tuloksia, jollaisia et edes uskonut saavasi. Kirjan opit sopivat lapsista vanhuksiin ja kuntoilijoista kilpaurheilijoihin. Opi, toteuta ja saavuta tavoitteesi!

Jouni Viitanen on kilpa-aerobicin kaksinkertainen maailmanmestari ja kolminkertainen euroopanmestari. Kilpauransa jälkeen hän on toiminut moninaisesti liikunta-alalla valmentaen ja kouluttaen. Valmennusurallaan Jouni on valmentanut kansainvälisesti mm. maailmanmestareita, ja NHL-pelaajia. Hän on toiminut valmentajana 15 vuotta useissa eri maissa.

Varastossa

Kuvaus

Käytätkö paljon aikaa venyttelyyn ilman, että saat tuloksia? Haluatko saada enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa?

Lisätiedot

Paino 0,7000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

978-952-350-120-1

Kirjailija

Jouni Viitanen

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No