Ale!

Työelämän taktiikkataulu

2,00

Tämän päivän huippu-urheiluvalmentajat ovat haluttuja puhujia ja luennoitsijoita. Janoamme tietää, mistä tekijöistä toimiva joukkue ja kulttuuri muodostuvat. Huipputason kilpaurheilu tarjoaa tähän selkeimmät ja kutkuttavimmat esimerkit.

Työelämän taktiikkataulu -kirjassa ääneen pääsevät eri lajien huippuvalmentajat ja -vaikuttajat (mm. Jukka Jalonen, Marianne Miettinen, Tapio Korjus, Lasse Kurronen, Jarmo Riski, Minna Tervamäki, Jukka Holtari, Mikko Manner), jotka raottavat omia valmennusmetodejaan, sekä pohtivat kuinka niitä voisi istuttaa osaksi myös normaalia työelämää. Työelämän taktiikkataulu perustuu kirjoittajan omakohtaisiin havaintoihin, laajaan lähdemateriaaliin, sekä eri valmentajien kanssa käytyihin keskusteluihin.

Työelämän taktiikkataulu on urheilukirjan ja business-kirjan sekoitus, jonka kohderyhmänä on jokainen itsensä kehittämisestä kiinnostunut.

Kirjan kirjoittaja Harri-Pekka Pietikäinen on koulutettu tv- ja elokuvakäsikirjoittaja. Hän työskentelee Otavamedia OMAssa liikkuvan kuvan kaupallisena tuottajana ja on meritoitunut viime vuodet mainoselokuvien saralla. Valmennuskokemusta hänellä on jääkiekosta sekä salibandysta, josta jälkimmäisessä hän on valmentanut junioreita SM-tasolla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789523501386 Osastot: , , ,

Lisätiedot

Paino 0,7000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

978-952-350-138-6

Kirjailija

Harri-Pekka Pietikäinen

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No

Saatat myös pitää...