Voittavat tavat 2.0

29,90

Voittavat tavat 2.0 ei ole tavallinen kirja, vaan kirja, kalenteri, treenipäiväkirja, ruokapäiväkirja ja unipäiväkirja – ja samalla paljon enemmän. Kirja auttaa keskittymään elämäsi tärkeimpiin asioihin. Sen avulla opit itsestäsi ja siitä, miten tavat vaikuttavat kaikkeen. Kirja ei anna valmiita vastauksia siihen, kuinka tulisi toimia, vaan kysyy sinulta.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789523501638 Osastot: , ,

Kuvaus

Suunnittelemalla, toimimalla, pysähtymällä ja reflektoimalla pidät itsesi paremmin tilivelvollisena sekä hallitset arkeasi paremmin. Voittavat tavat 2.0 kirja toimii kalenterina auttaen johtamaan itseäsi laadukkaammin ja tekemään pysyviä muutoksia. Kirjassa on viisi eri rakennusosaa, joiden avulla voi luoda itselle merkityksellisen ja hyvän elämän.

TÄMÄ KIRJA ON 2.0, mikä tarkoittaa parannettua versiota. Teimme ensimmäisen version syksyllä 2018, johon kiteytimme yksiin kansiin parhaat harjoitukset, tehtävät, seurantataulukot sekä kysymykset. Uusi versio syntyi satojen kirjan käyttäjien palautteen avulla. Kirjan kohderyhmää ovat mm. urheilijat, kuntoilijat, myyjät, liike-elämän edustajat ja kaikki ihmiset, jotka haluavat kehittää itseään.

Kirjailijat:

Aleksi Tossavainen, LitM, MEd, CSCS ja sertifioitu psyykkinen valmentaja on erikoistunut urheilu ja liikuntapsykologiaan ja työskentelee urheilijoiden, kuntoilijoiden sekä yritysten kanssa. Tällä hetkellä Aleksi
valmentaa ja kouluttaa Eerikkilän Urheiluopistolla sekä Hidden Factor Oy :ssa.

Jerry Hietaniemi, LitM, on valmennuksen asiantuntijuuden lisäksi sosiaalisen median asiantuntija ja yrittäjä.

Elias Huhtinen, LitM, on fysiikkavalmentaja, joka uskoo kehon ja mielen yhteistyöhön, sekä hyvinvoinnin merkitykseen tavoitteiden saavuttamisessa. Elias valmentaa ammatikseen sekä urheilijoita että kuntoilijoita.

Lisätiedot

Paino 0,5000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

978-952-350-051-8

Sivumäärä

144

Kirjailija

Jerry Hietaniemi, Aleksi Tossavainen, Elias Huhtinen

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No