Juokse nopeammin, taloudellisemmin ja pidemmälle

23,90

Juoksu on upea laji ja ihmisen luontaista liikuntaa. Polkujuoksu ja ultrajuoksu yhdessä triathlonin kanssa ovat kasvattaneet juoksuharrastajien määrää ja nykyisin jokaiselle juoksijalle löytyy sopiva tapa juosta. Yksi juoksemisen hienouksista on sen helppous. Lajin harrastamiseen ei tarvita kalliita välineitä tai suorituspaikkoja.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 9789523501119 Osastot: , , ,

Kuvaus

Juoksemisessa on paljon ulottuvuuksia ja jo pienillä muutoksilla voi harrastamisen nostaa aivan uudelle nautinnollisuuden tasolle.

Aki Nummelan juoksukirja vastaa juuri niihin kysymyksiin, joita juoksuharrastaja kohtaa. Kirjan juoksutekniikkavinkit, harjoitteluohjeet ja treeniohjelmat auttavat juoksijaa kehittymään.
Kirjan laajan ja monipuolisen treenipankin aihealueina ovat mm. alkuverryttely, vauhtikestävyysharjoitteet, erilaiset intervalliharjoitteet, maratonspesiaalit ja mäkitreenit.

Kirja sisältää paljon huippujuoksijoiden vinkkejä ja esimerkkejä (mm. Eliud Kipchoge), jotka ovat sovellettavissa kaikille. Kirja soveltuu niin juoksua aloittavalle kuin kokeneemmallekin juoksijalle.

Aki Nummela on kokenut maajoukkuejuoksija ja juoksuvalmentaja. Aki on kilpaillut kaikilla matkoilla aina 800 metristä maratoniin tuloksena läjäpäin SM-mitaleja.

Lisätiedot

Paino 0.7000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

9789523501119

Sivumäärä

144

Kirjailija

Aki Nummela

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No