Opi bodyswing – Pelaa kuin pro

34,90

SAAT LYÖNTEIHISI TOISTETTAVUUTTA, TEHOA JA TARKKUUTTA. PELAAT PAREMMIN JA TEET TULOSTA!

Kukapa golfareista ei haluaisi hallita hyvää swingitekniikkaa? Tekniikkaa, joka olisi vakaa ja tarkka, joka mahdollistaisi sopivan pitkät, pienellä hajonnalla olevat pallon lennot. Swingin, joka olisi sujuva, rennon tehokas ja koko vartalolla suoritettu kokonaisuus.

Hyvä Bodyswing on sitä.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789523501829 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Useimmat pelaajat haluaisivat parantaa pelaamistaan ja tekniikkaansa, mutta heillä ei ole keinoja tai tietämystä, miten tehdä se omatoimisesti. Golf pron opetus auttaa, mutta on tärkeää ymmärtää myös itse golftekniikan peruslainalaisuudet. Kirja antaa konkreettiset ja yksinkertaistetut käytännön vinkit, miten voit oppia hyvän Bodyswingin ja pääset eroon käsiswingistä. Opit oikeanlaiset ja oikeinajoitetut vartalokierrot yhdistettynä hartiakäsikolmioon. Sopiva paketti omakohtaiseen opetteluun ja saat harjoitteita, jotka mahdollista tehdä itsenäisesti. Tekniikkasi hioutuu vakaammaksi ja nautit pelaamisesta enemmän.

Turkka Stenlund (PGA Pro, v.- 91) on toiminut golfin ammattivalmentajana yli 30 vuotta ja sitä ennen urheiluvalmentajana sekä useiden eri lajien kilpaurheilijana. Turkalla on takana yli 3000 pidettyä golfkurssia ja tuhansia tyytyväisiä oppilaita, niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Eija Holmala on liikuntatieteen maisteri (LitM), joka on työskennellyt liikunnan ja hyvinvoinnin parissa yli 30 vuotta. Hän on toiminut ryhmäliikunta-, kuntosali- ja PT-ohjaajana, perustanut ja kehittänyt monia kuntokeskuksia.

Lisätiedot

Paino 0,5000 kg
New label

Yes

Sale label

No

ISBN

978-952-350-182-9

Sivumäärä

144

Kirjailija

Turkka Stenlund, Eija Holmala

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No