Meal of a champion – Onnistumisen resepti

29,90

Miten toiset onnistuvat elämään terveellisesti kuukaudesta ja vuodesta toiseen? Miksi jotkut aloittavat pikadieetin ja kuntokuurin aina uudestaan? Meal of a Champion on kirja, jonka avulla leivotaan mestareita.

Kirjassa esitellään onnistumisen resepti. Resepti rakentuu kolmen raaka-aineen ympärille:

1. Palautuminen on kaiken jaksamisen perusta. Uni, lepo ja palauttava liikunta ovat oleellisessa roolissa hyvinvoinnissa.

2. Ravinto – Ruokailu rakennetaan helppojen ja nopeiden reseptien ympärille. Nämä herkulliset ateriat sopivat loistavasti amatöörikokeille kiireiseen elämään.

3. Liikunta – Ihminen on tehty liikkumaan. Kirjassa käsitellään ryhtiä ja lihaskuntoharjoittelun tärkeyttä. Ryhtiosiossa lukijalle annetaan ohjeet, joilla voi parantaa esimerkiksi lihasten, nivelten ja selkärangan jäykkyyksiä ja vaivoja. Mukana tulee täydellinen kuntosaliohjelma, jonka avulla pääset helposti alkuun lihaskuntoharjoittelussa.

Onnistumisen reseptin salainen ainesosa on motivaatio. Motivaatio saa meidät ajoissa nukkumaan, syömään terveellisesti ja treenaamaan, vaikka ei huvittaisi. Kun löydät tarpeeksi ison syyn sille, MIKSI haluat onnistua, tekeminen seuraa perässä. Kiristä kokkiessusi nyörit ja laita pannu kuumaksi. Lähdetään elämäsi reissulle!

Joni Urhola on suosittu valmentaja ja personal trainer, joka on saavuttanut suuren seuraajajoukon sosiaalisessa mediassa humoristisella ja persoonallisella otteellaan. Jonia voi seurata Instagramissa @teamurhola.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 9789523501645 Osastot: ,

Lisätiedot

Paino 0,7000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

978-952-350-164-5

Kirjailija

Joni Urhola

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No

Saatat myös pitää...