Jääkiekkomaalivahdin käsikirja

34,90

Suomi on tunnettu pitkään maailmalla varsinaisena jääkiekon maalivahtitehtaana. Mikä on ollut tämän menestyksen taustalla? Miten suomalaiset maalivahdit harjoittelevat?

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789526618814 Osasto:

Kuvaus

Kirja on käytännönläheinen opas, joka tarjoaa paljon hyödyllistä tietoa maalivahdeille, maalivahtivalmentajille sekä joukkueiden valmentajille, jotka haluavat auttaa maalivahtejaan paremmin sekä maalivahtien vanhemmille.

Kirja lähestyy maalivahtipelin rakentamista kokonaisvaltaisesti. Teoksessa ei neuvota suoraan oikeita tekniikoita, vaan käydään läpi tarkasti se, kuinka maalivahtipeliä ja maalivahteja analysoidaan jatkuvasti yksilöinä. Tätä kautta on mahdollista jatkuvasti kehittää harjoitusmetodeja sekä kullekin yksilölle sopivia tekniikoita.

Maalivahdit ovat aina yksilöitä. Mitä vanhemmasta tai korkeammalla tasolla pelaavasta maalivahdista on kyse, sitä yksilöllisempää tulee kaiken harjoittelun, valmennuksen ja harjoitusmetodien olla. Kirja antaa hyvä eväät siihen, miten maalivahteja tulee käsitellä yksilöinä ja kuinka jokaisen ominaisuuksista saadaan parhaat mahdolliset tulokset irti.

Oman leimansa teokselle antavat useiden ammattimaalivahtien kirjoittamat näkemykset ja kokemukset eri maalivahtipelin osa-alueista. Kirjan esipuheen on kirjoittanut kymmenen NHL-kauden ajan Jukka Ropposen valmennuksessa ollut Niklas Bäckström.

Jukka Ropponen on yksi Suomen kokeneimmista ja menestyksekkäimmistä maalivahtivalmentajista. Yli 30 vuotta kestäneen valmennusuransa aikana hän on valmentanut maalivahteja Suomen lisäksi Kanadassa, USA:ssa, Venäjällä ja Sveitsissä. Urallaan hän on saavuttanut mm. 3 Euroopan, 2 Suomen ja 2 Sveitsin mestaruutta sekä voittanut ainoan kerran pelatun alkuperäisen Champions Hockey Leaguen mestaruuden 2009 sekä Victoria Cupin.

Lisätiedot

Paino 0,7000 kg
New label

No

Sale label

No

ISBN

9789526618814

Sivumäärä

176

Kirjailija

Jukka Ropponen

kampanjatuote

No

Ilmainen toimitus

No

Saatat myös pitää...